Te Koop (2)

Snoepjesbal met suikervrije snoepjes, vooral hier op letten, snoepjes zijn niet voor iedere dag, het moet een traktatie blijven. Ze hebben snel door dat er iets in de bal zit en rollen hem vooruit of gooien hem omhoog om wat erin zit eruit te krijgen, werken moeten ze ervoor. De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro.de snoepjes apart 3 euro.

Drinkbak met ophangbeugel(zeer goed uitwasbaar ) voerbak(grote voor een koppel, kleine voor 1 konijn) en een zeer stevig hooiruifje. Samen voor 12,50 euro. Deze spullen zijn ook afzonderlijk te koop.

Leuke konijnen eet pot, hoekmodel, nog maar 8 stuks beschikbaar, 5,00 euro.

De nieuwe kleur vervoersbench die  in 2023 beschikbaar gaat zijn, 17,50 euro.

Er worden alleen nog konijntjes vervoerd met een vervoersbench zoals hierboven. Heeft u die niet bij dan zal er hier eentje aangekocht moeten worden. 

Reserveren is 15 euro voorschot per konijntje, dus denk goed erover na voordat u reserveert. Annuleert u de reservatie om welke reden dan ook dan bent u dit voorschot kwijt.

Kunt u niet op de datum dat de konijntjes mogen vertrekken, kan dat nog 1 week uitgesteld worden, daarna komt er 5 euro per week per konijntje bij.

U kunt komen kijken na afspraak of reserveren via mail. nd.

Nederlandse hangoordwerg.

Bij de jongen komen de inentingskosten met visite er nog bij.

Deze 3 Nederlandse hangoordwerg Lutino fokdieren graag in 1 koop. Ze zijn nog ingeent tegen rhd 1 en 2 tot 19 mei. 35 euro per stuk. De moeders hebben nu hun eerste nestje goed gedaan, 5 en 4 jongen, ze mogen 19 maart vertrekken.

Apollo, nhd lutino ram, eigen fok.16-2-2022 geboren.
Ilze, lutino voedster, eigen fok.31-12-2021 geboren.
Fien, Lutino 9-2-2022 geboren. Eigen fok.
Een koppeltje, wit blauwoog en feh kleur, 100 euro, ze vertrekken alleen samen en mogen op 22-4 vertrekken.
Een feh kleur rammetje, hij mag 22-4 vertrekken, 55 euro.

DE INENTINGSSERVICE, ik ga dan met de jongen bij mijn dierenarts in Genk. De konijntjes worden dan ingeent met Nobivac plus, dit is 1 spuit voor de drie dodelijke konijnenziektes rhd 1 en 2 en myxomatose, dit is voor 1 jaar en moet ieder jaar herhaald worden. De entboekjes worden dan meegebracht. Dit is voor 1 konijntje 47,50 euro en voor twee 75 euro, vooraf mee te storten met het voorschot.

Print Friendly