Te Koop

Snoepjesbal met suikervrije snoepjes, vooral hier op letten, snoepjes zijn niet voor iedere dag, het moet een traktatie blijven. Ze hebben snel door dat er iets in de bal zit en rollen hem vooruit of gooien hem omhoog om wat erin zit eruit te krijgen, werken moeten ze ervoor. De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro. De snoepjes apart 3 euro.

Drinkbak met ophangbeugel(zeer goed uitwasbaar ) voerbak(grote voor een koppel, kleine voor 1 konijn) en een zeer stevig hooiruifje. Samen voor 15,00 euro. Deze spullen zijn ook afzonderlijk te koop.

Leuke konijnen eet pot, hoekmodel, nog maar 7 stuks beschikbaar, 5,00 euro.

Nieuwe vervoersbench voor 1 of 2 konijnen, 18 euro.

Er worden alleen nog konijntjes vervoerd met een vervoersbench zoals hierboven. Heeft u die niet bij dan zal er hier eentje aangekocht moeten worden. 

RESERVEREN is 20 euro voorschot per konijntje, dus denk goed erover na voordat u reserveert. Annuleert u de reservatie om welke reden dan ook dan bent u dit voorschot kwijt.

Kunt u niet op de datum dat de konijntjes mogen vertrekken, kan dat nog 1 week uitgesteld worden, daarna komt er 5 euro per week per konijntje bij.

U kunt komen kijken na afspraak of reserveren via MAIL op >may.kennis@telenet.be<.

Adres voor afhaling:
DE HUTTEN 25
3600 GENK (BELGIË)
+32 477 51 76 63

De jongen nog zelf te laten inenten door u dierenarts.

Donkerblauw marter, voedster, 2-1 geboren, Ingeent met Nobivac plus, met entboekje, 90 euro. Geschikt voor de knuffel, voor bij een gecastreerde ram of voor de fok. GERESERVEERD.
Koppeltje broer en zus, 29-2 geboren, fehbonte blauwoog voedster met een wit blauwoog met wat blauwe plekjes op de rug, 110 euro en dit koppeltje mag 21-4 vertrekken. Een heel zachtaardig en goed aaibaar koppeltje. Dit koppel staat 13 mei op voor de ram de castratie en ze worden dan alletwee ook ingeent. 70 voor de castratie en 60 voor de twee inentingen, ze zijn dan volledig klaar en kunnen een 4 dg later dan vertrekken. totaalprijs dan 240 euro. Entboekjes erbij met Nobivac plus. Volledig in orde, gevaccineerd en ram gecastreerd. DE GECASTREERDE RAM MAG EVENTUEEL APART VERTREKKEN.
Blauw witoor rammetje., 2-3 geboren, ingeent op 15 mei, met entboekje, 70 euro, mag vertrekken.

Blauw voedstertje, 2-3 geboren, ingeent op 15 mei, met entboekje, 70 euro, mag vertrekken.
Blauwgrannen rammetje, 13-4 geboren, hij mag 8 of 9-6 vertrekken. Blauwgrannen is meer beige van kleur met een zachte blauwe waas op de oren, staartje, neus en heeft grijze ogen. 40 euro.
Isabella bles, rammetje 13-4 geboren, 75 euro en mag vertrekken.
Beige bont, rammetje, 19-4 geboren, 55 euro, mag vertrekken.
Donkerblauw marter voedstertje, 19-4 geboren, 55 euro en mag 9-6 vertrekken. Vertrekt alleen met een rammetje van hier.
Engelse hangoor, ram, 2-3 geboren, ingeent op 15 mei, met boekje, 75 euro, middenras.
Engelse hangoor ram, 5-3 geboren, ingeent op 15 mei, met boekje, 75 euro en mag vertrekken, middenras.

Ik verkoop alleen de jongen uit de minilop nesten wat ik zie die ook klein blijven, dus ik verkoop niet de hele nesten als minilop. Dit vindt ik het eerlijkste. Daarom zal er hier niet gauw iets te koop komen, omdat er voor de minilops altijd aanvragen van fokkers zijn.

MINILOP.( Als u hier een minilop koopt wordt het ook een minilop, en niet zoals velen al minilops aangekocht hebben die tot grotere dieren zijn uitgegroeid).