Te Koop (2)

Snoepjesbal met suikervrije snoepjes, vooral hier op letten, snoepjes zijn niet voor iedere dag, het moet een traktatie blijven. Ze hebben snel door dat er iets in de bal zit en rollen hem vooruit of gooien hem omhoog om wat erin zit eruit te krijgen, werken moeten ze ervoor. De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro. De snoepjes apart 3 euro.

Drinkbak met ophangbeugel(zeer goed uitwasbaar ) voerbak(grote voor een koppel, kleine voor 1 konijn) en een zeer stevig hooiruifje. Samen voor 13,50 euro. Deze spullen zijn ook afzonderlijk te koop.

Leuke konijnen eet pot, hoekmodel, nog maar 8 stuks beschikbaar, 5,00 euro.

Nieuwe vervoersbench voor 1 of 2 konijnen, nieuw 18 euro.

Er worden alleen nog konijntjes vervoerd met een vervoersbench zoals hierboven. Heeft u die niet bij dan zal er hier eentje aangekocht moeten worden. 

Reserveren is 15 euro voorschot per konijntje, dus denk goed erover na voordat u reserveert. Annuleert u de reservatie om welke reden dan ook dan bent u dit voorschot kwijt.

Kunt u niet op de datum dat de konijntjes mogen vertrekken, kan dat nog 1 week uitgesteld worden, daarna komt er 5 euro per week per konijntje bij.

U kunt komen kijken na afspraak of reserveren via mail.

NEDERLANDSE HANGOORDWERG.

Voorlopig heb ik geen nieuwe jongen meer, de volgende nestjes worden verwacht op 9, en 21 september. Tel daar een 7,5 week bij voordat ze mogen vertrekken. Er is op 9-9 een nestje van 5 geboren.

MINILOPS.

Ik verkoop alleen de jongen uit de minilop nesten wat ik zie die ook klein blijven, dus ik verkoop niet de hele nesten als minilop. Dit vindt ik het eerlijkste. Daarom zal er hier niet gauw iets te koop komen, omdat er voor de minilops altijd aanvragen van fokkers zijn.

DE INENTINGSSERVICE, ik ga dan met de jongen bij mijn dierenarts in Genk. De konijntjes worden dan ingeent met Nobivac plus, dit is 1 spuit voor de drie dodelijke konijnenziektes rhd 1 en 2 en myxomatose, dit is voor 1 jaar en moet ieder jaar herhaald worden. De entboekjes worden dan meegebracht. Dit is voor 1 konijntje 50 euro en voor twee 80 euro met dierenartsvisite, vooraf mee te storten met het voorschot.

Print Friendly