Te Koop (2)

Snoepjesbal met suikervrije snoepjes, vooral hier op letten, snoepjes zijn niet voor iedere dag, het moet een traktatie blijven. Ze hebben snel door dat er iets in de bal zit en rollen hem vooruit of gooien hem omhoog om wat erin zit eruit te krijgen, werken moeten ze ervoor. De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro. De snoepjes apart 3 euro.

Drinkbak met ophangbeugel(zeer goed uitwasbaar ) voerbak(grote voor een koppel, kleine voor 1 konijn) en een zeer stevig hooiruifje. Samen voor 15,00 euro. Deze spullen zijn ook afzonderlijk te koop.

Leuke konijnen eet pot, hoekmodel, nog maar 8 stuks beschikbaar, 5,00 euro.

Nieuwe vervoersbench voor 1 of 2 konijnen, 18 euro.

Er worden alleen nog konijntjes vervoerd met een vervoersbench zoals hierboven. Heeft u die niet bij dan zal er hier eentje aangekocht moeten worden. 

Reserveren is 20 euro voorschot per konijntje, dus denk goed erover na voordat u reserveert. Annuleert u de reservatie om welke reden dan ook dan bent u dit voorschot kwijt.

Kunt u niet op de datum dat de konijntjes mogen vertrekken, kan dat nog 1 week uitgesteld worden, daarna komt er 5 euro per week per konijntje bij.

U kunt komen kijken na afspraak of reserveren via mail.

NEDERLANDSE HANGOORDWERG.

Freya, minilop Fehchinchilla, is geschikt voor bij een gecastreerde ram te zetten en niet voor de fok, ze mag met pensioen. Een ontzettende lieve voedster die heel graag geaaid word. Ze is 15-10 2021 geboren, 20 euro. Met entboekje.
Carla, Een blauwgrijze minilop voedster, ze mag op pensioen. Nog ingeent tot 19 mei. Ook een hele lieve voedster. 20 euro. 12-12-2021 geboren.
Jonge minilop voedster, niet geschikt voor de fok, kleur, mignonotter bont. Ze krijgt haar jongen er niet op de natuurlijke manier eraf, dus mag ze naar een gecastreerde ram. 20 euro, nog ingeent tot 19 mei.

Deze koppeltjes zijn allemaal nog jonge dieren, rond 13 a 14 weken is de ram gecastreerd en ze zijn ingeent , dus aan deze koppels hoeft niets meer gedaan te worden. En bij het eerste koppel heb je de inentingen met visite ook nog gratis.

Koppeltje, broer en zus, kleuren blauwgrijs en blauw, 25-10-2023 geboren, dit koppel was afgezegd wegens familiale redenen, de inentingen zijn ook al gebeurd en waren al betaald, dus deze worden niet nog een keer geteld. Het voedstertje heeft 1 oor en soms heeft ze ze alletwee omhoog, hier zie ik niet veel verandering meer in komen. dus 110 euro voor voor een volledig ingeent koppeltje en ze mogen vertrekken. U bespaart hiermee 80 euro voor de inentingen met visite. De ram is gecastreerd, daar komt 65 euro voor bij, dit koppel is volledig in orde. 175 euro in totaal. Ze mogen vertrekken.
Koppeltje, broer en zus, fehmarter en wit blauwoog, ook 16-11 geboren. Dit koppel e dan samen ingeent. Een heel tam koppeltje ook wat heel graag geaaid word. Kostenplaatje, 100 voor dit koppeltje plus castratie 70 en twee inentingen 60, totaalprijs 230 euro.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2 foto’s, koppeltje broer en zus,11-12-2023 geboren, ze vertrekken ook alleen samen, ze zijn ingeent, totaalprijs 110 plus de inentingen 60, is 170 euro. De ram zelf te laten castreren op 13 wk, dit koppel is pas 7,5 week en ze mogen vertrekken.
koppeltje, links is een donkerblauw marter rammetje, rechts een blauwgrijs voedstertje, 110 euro en ze mogen 24-2 vertrekken.
Nhd, blauw rammetje, 55 euro en hij mag 9-3 vertrekken.

Ik verkoop alleen de jongen uit de minilop nesten wat ik zie die ook klein blijven, dus ik verkoop niet de hele nesten als minilop. Dit vindt ik het eerlijkste. Daarom zal er hier niet gauw iets te koop komen, omdat er voor de minilops altijd aanvragen van fokkers zijn.

MINILOP.( Als u hier een minilop koopt wordt het ook een minilop, en niet zoals velen al minilops aangekocht hebben die tot grotere dieren zijn uitgegroeid).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minilop rammetje 20-10-2023 geboren, kleur, fehgrannen bonte blauwoog, een kleur die je nergens ziet, ouders Kiki en Pino, beiden hele mooie minilops. Door zijn korte oren blijft hij wat met zijn oren spelen, hij word heel graag geaaid, dus een heel fijn rammetje voor de knuffel. Hij is op 2 februari gecastreerd en ingeent kosten hiervan 65(konijntje) plus 70(castratie) en 30(inentingen voor een jaar) euro komen er nog bij natuurlijk. Totaalprijs 165 euro. Mag vertrekken.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2 foto’s, een heel mooi klein rammetje, laat de oortjes al zeer jong hangen, wat zeker een pluspunt is. Kleur, isabella met wit pootje, blauwoog drager. Het hele nestje van 3 zijn minilops. 75 euro. Hij is 4-1 geboren en mag 24-2 vertrekken.
Isabella witoor minilop rammetje, 4-1 geboren, 65 euro, mag 24-2 vertrekken.

Print Friendly