Te Koop (2)

Snoepjesbal met suikervrije snoepjes, vooral hier op letten, snoepjes zijn niet voor iedere dag, het moet een traktatie blijven. Ze hebben snel door dat er iets in de bal zit en rollen hem vooruit of gooien hem omhoog om wat erin zit eruit te krijgen, werken moeten ze ervoor. De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro. De snoepjes apart 3 euro.

Drinkbak met ophangbeugel(zeer goed uitwasbaar ) voerbak(grote voor een koppel, kleine voor 1 konijn) en een zeer stevig hooiruifje. Samen voor 15,00 euro. Deze spullen zijn ook afzonderlijk te koop.

Leuke konijnen eet pot, hoekmodel, nog maar 8 stuks beschikbaar, 5,00 euro.

Nieuwe vervoersbench voor 1 of 2 konijnen, 18 euro.

Er worden alleen nog konijntjes vervoerd met een vervoersbench zoals hierboven. Heeft u die niet bij dan zal er hier eentje aangekocht moeten worden. 

Reserveren is 20 euro voorschot per konijntje, dus denk goed erover na voordat u reserveert. Annuleert u de reservatie om welke reden dan ook dan bent u dit voorschot kwijt.

Kunt u niet op de datum dat de konijntjes mogen vertrekken, kan dat nog 1 week uitgesteld worden, daarna komt er 5 euro per week per konijntje bij.

U kunt komen kijken na afspraak of reserveren via mail.

Cece, een feh kleurige voedster, geboren 10-4-2022, goede moeder maar een hormonaal dier, wil niet geaaid worden. Maar geeft prachtige jongen. Nog ingeent voor rhd 1 en 2 tot 19 mei. 25 euro.
Koppeltje broer en zus, 29-2 geboren, fehbonte blauwoog voedster met een wit blauwoog met wat blauwe plekjes op de rug, Vertrekken alleen samen, 110 euro en dit koppeltje mag 21-4 vertrekken. Een heel zachtaardig en goed aaibaar koppeltje
Een feh kleur rammetje, 2-3 geboren, 55 euro, mag 21-4 vertrekken.
Blauw voedstertje, 2-3 geboren, zij vertrekt alleen met een rammetje van hier. En mag ook 21-4 vertrekken. 55 euro.
Blauw witoor rammetje, 2-3 geboren, 55 euro en hij mag 21-4 vertrekken.
Blauw witoor voedstertje, 55 euro, 2-3 geboren en vertrekt alleen met een rammetje van hier. Mag op 21-4 vertrekken.
Madagascar voedstertje, 8-3 geboren, 55 euro, mag 4-5 vertrekken.
Madagascar bont voedstertje, 8-3 geboren, 55 euro, vertrekt alleen met een rammetje van hier. Mag 4-5 vertrekken.

Ik verkoop alleen de jongen uit de minilop nesten wat ik zie die ook klein blijven, dus ik verkoop niet de hele nesten als minilop. Dit vindt ik het eerlijkste. Daarom zal er hier niet gauw iets te koop komen, omdat er voor de minilops altijd aanvragen van fokkers zijn.

MINILOP.( Als u hier een minilop koopt wordt het ook een minilop, en niet zoals velen al minilops aangekocht hebben die tot grotere dieren zijn uitgegroeid).

Isabella witoor minilop rammetje, 2-3 geboren, 80 euro, mag 21-4 vertrekken.

Print Friendly