Snoepjesbal met suikervrije snoepjes, vooral hier op letten, snoepjes zijn niet voor iedere dag, het moet een traktatie blijven. Ze hebben snel door dat er iets in de bal zit en rollen hem vooruit of gooien hem omhoog om wat erin zit eruit te krijgen, werken moeten ze ervoor. De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro.de snoepjes apart 3 euro.

 

drinkbak met ophangbeugel(zeer goed uitwasbaar ) voerbak(grote voor een koppel, kleine voor 1 konijn) en een zeer stevig hooiruifje. Samen voor 12,50 euro. Deze spullen zijn ook afzonderlijk te koop.

 

Leuke konijnen eet pot, hoekmodel, maar 8 stuks beschikbaar, 5,00 euro.

 

De nieuwe kleur vervoersbench die  in 2023 beschikbaar gaat zijn, 17,50 euro.

Er worden alleen nog konijntjes vervoerd met een vervoersbench zoals hierboven. Heeft u die niet bij dan zal er hier eentje aangekocht moeten worden. 

Reserveren is 15 euro voorschot per konijntje, dus denk goed erover na voordat u reserveert. Annuleert u de reservatie om welke reden dan ook dan bent u dit voorschot kwijt.

Kunt u niet op de datum dat de konijntjes mogen vertrekken, kan dat nog 1 week uitgesteld worden, daarna komt er 5 euro per week per konijntje bij.

 

U kunt komen kijken na afspraak of reserveren via mail. De  oudere dieren zijn allemaal al ingeent met Nobivac plus. De inenting is in de prijs al berekend.

Nederlandse hangoordwerg.

Bella, 23-5-2021, bo drager, nog ingeent tegen rhd 1 en 2 tot 19 mei, met boekje. Haar heb ik graag op pensioen, een sok van een dier, dus graag bij een gecastreerde ram, u mag komen daten met hem, entboekje meebrengen. 25 euro. GERESERVEERD

 

Brownie, jonge minilop ram van 2022,  Is nog ingeent tegen rhd 1 en 2 tot 19 mei, met boekje.  Hij staat op voor castratie op 6 maart, en kan dan 8 maart vertrekken. Totaalprijs 125 euro. GERESERVEERD., Bella en Brownie worden 3 weken na zijn castratie aan elkaar gekoppeld, en vertrekken dan als koppel.

 

Blauwe ram, met wit neusje blauwoog drager en drager voor feh, 2022 geboren, 75 euro. Ingeent met Nobivac plus op 8-2-2023. Met boekje. Een heel mooi klein blijvend dier met mooie kop. Gecastreerd op 6-3-2023, genoteerd door de dierenarts in zijn entboekje, castratiekost er bij 65 euro. Hij is een zeer zachtaardig dier.

 

 

 

Blauwe met bles, voedster, 27-11-2022 geboren, ingeent met Nobivac plus, 80 euro. Met boekje.

Bij deze jongen komen de inentingskosten met visite er nog bij.

Isabella bont rammetje, 2-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken. GERESERVEERD.

 

Madagascar  bont voedstertje, 2-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken

 

Madagascar bont voedstertje, 2-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken.

 

Isabella otter voedstertje, 55 euro, is 2-2 geboren, mag 1 april vertrekken. GERESEVEERD.

 

Zwart bont voedstertje, 2-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken. GERESERVEERD.

 

Zwart bont rammetje, 2-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken.

 

nhd lutino, 5-2 geboren, voedstertje, 55 euro, mag 1 april vertrekken. GERESERVEERD.

 

nhd, lutino, 5-2 geboren  voedstertje, 55 euro, mag 1 april vertrekken.

 

nhd, lutino, 5-2 geboren voedstertje 55 euro, mag 1 april vertrekken.

 

nhd, lutino, voedstertje, 5-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken.

 

Donkerblauw marter voedstertje, 8-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken.

 

Donkerblauw marter rammetje, 8-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken.

 

Feh marter rammetje, 8-2 geboren, een kleur die je niet gauw zult vinden. 65 euro. GERESERVEERD.

2 foto’s, een fawn bonte blauwoog, voedstertje, het leuke aan haar is 1 wit en 1 gekleurd oor. 8-2 geboren, 65 euro en mag 1 april vertrekken. GERESERVEERD.

3 foto’s, een fawn bont blauwoog rammetje, een prachtig getekend jong. 8-2 geboren, 75 euro, mag 1 april vertrekken.

 

Bruin rammetje, met wit neusje en klein wit blesje, blauwoog drager, 8-2 geboren, 55 euro, mag 1 april vertrekken. GERESERVEERD.

 

 

 

 

 

 

 

 

MINILOP.

Aangezien ik alleen de kleinsten uit de minilop nestjes als minilop verkoop, zullen er er hier niet gauw te koop staan.  Ook moet ik de aanvragen eerst wegwerken.Uit twee minilops komen minilops, nhds en nondwergen. En zo is dit het eerlijkste vindt ik.

 

Om de konijntjes safe te laten vertrekken  wordt de  INENTINGSSERVICE angeboden. Hiervoor ga ik naar  dierenarts Carolien Beerden. De konijntjes ogen  ingeent worden vanaf 7 wk tegen rhd 1 en 2 en myxomatose voor een aar . Dit moet ieder jaar herhaald worden. Het vaccinatieboekje word dan oor u konijntje of konijntjes meegebracht.  De prijs voor de vaccinatie met obivac plus, plus de visite kost voor 1 konijntje  47,50 euro en voor twee 75 uro. Wilt u het bij u eigen dierenarts laten doen geen probleem ,als ze maar ngeent worden en zo snel mogelijk. In mijn stal is ieder konijntje het waard m ingeent te worden. Als het konijntje gereserveerd wordt,  moeten de accinatiekosten bij het voorschot mee gestort worden. Binnen de drie erkdagen.  De vaccinatiekost komt nog bij de aankoopkost.

e castratie en sterilisatie kan niet hier gebeuren omdat  de konijntjes  tussen  a 8 wk zijn als ze hier vertrekken of ouder, dit is door u eigen dierenrts  later uit te voeren of terugkomen naar mijn dierenarts, zij doet ze samen ls ze  minimaal 900 gr wegen, dit heeft te maken met de narcose, als ze dan p 14 wk gedaan kunnen worden samen hoeven ze niet uit elkaar voor 3 k, dit is een groot voordeel.

Ook twe rammetjes kunnen samen als koppel mits alle twee gecastreerd op 13 a 14wk, dit heeft 80% slaagkans, soms kunnen ze nog gaan vechten ondans vroege castratie,, kostprijs 63 euro per stuk, dit kan pas op de leeftijdrond 13 a 14 wk of als ze  minimaal 800 gr zijn bij mijn dierenarts.

Een kopel , ram en voedster, is dus een castratie, 63 euro, en beter ook een Sterilistie 121 euro, waarom, omdat voedsters waar niet mee gefokt word 40-70%kans hebben op baarmoederhalskanker, ook kunnen ze schijnzanger worden of op de ram gaan rijden, zodat hij weer gestrest van haar wrd.

Een ker een nestje met haar fokken helpt niet om dit te voorkomen.

Twee vedsters samen is de slechtste combinatie, wegens hormonaal gedrag kunne ze ook gaan vechten en op elkaar gaan rijden. En verkoop ik dus niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konijntjes kunnen beter tegen de kou als tegen de hitte. Jonge dieren kunnen eventueel van de winter binnen gehouden worden omdat ze nog geen winterpels hebben kunnen aanmaken. Binnen in huis worden ze ook tammer en u kunt ze zindelijk maken  op een konijnentoiletje. En volgend voorjaar in een buitenhok met ren zetten. Het hok buiten moet niet in de volle zon of in de trek staan. En oppassen  in het voorjaar voor het eerste gras,dit zit boordevol eiwitten,dus beter van niet. Op het gras zetten kan als je dit opbouwd,steeds iets langer en altijd opletten hoe het konijn met zijn stoelgang reageerd.

konijnentoiletjes.4,50. voor in de natte hoek van het hok te zetten.
konijnentoiletjes. 4,50.
voor in de natte hoek van het hok te zetten.

Een konijntje zit niet graag alleen,het is een groepsdier. Veel mensen die er een  kopen komen naderhand er nog een bijhalen omdat ze het toch zielig vinden dat hun konijn zo alleen zit. Beter meteen met 2 vertrekken want daarna moet er gekoppeld worden en dat is een stuk moeilijker. Het konijntje wat je al hebt ziet zijn hok als zijn territorium en kan het andere,meestal jongere konijntje de hele dag opjagen. Geen leuk gezicht om aan te moeten zien en veel stres voor het nieuwe diertje. Met tweetjes meteen vertrekken gaat altijd goed.

Een tentoonstellingsfokker moet blijven selecteren,daardoor komen er ook wat oudere dieren te koop.Maar wat is oud als je nog maar 4 mnd bent, en je 7 tot 8 jaar kunt worden . Als iedereen maar konijntjes wil van 7 of 8 weken,krijgen deze dieren nooit een thuis. Konijn staat hier niet op ons menu maar u begrijpt ook wel dat ze hier ook niet kunnen blijven zitten Dit jaar ga ik de dieren die ik hou voor tentoonstelling laten uitgroeien tot 14 wk ongeveer, dus niet alleen dieren van 7 wk zullen te koop komen,ook van 14 wk en volwassen dieren.

Denk eraan een konijn is een groepsdier.ze zijn samen gelukkiger. Een koppel is ram en voedster en ze alletwee op 14 wk laten castreren en steriliseren.

Sommigen nemen 1 konijn en hebben daar dan spijt van en willen er een tweede bij als het dier volwassen is, en dan moet er gekoppeld worden wat niet altijd zo simpel is. Konijnen accepteren elkaar niet zomaar. Dus beter met twee vertrekken. Wil je dan toch echt maar 1 konijn , dan een rammetje, ze zijn meestal liever en minder hormonaal.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Snoepjesbal met suikervrije snoepjes, vooral hier op letten, snoepjes zijn niet voor iedere dag, het moet een traktatie blijven. Ze hebben snel door dat er iets in de bal zit en rollen hem vooruit of gooien hem omhoog om wat erin zit eruit te krijgen, werken moeten ze ervoor. De bal met 1 zak snoepjes kost 10 euro.de snoepjes apart 2,50 euro.

 

 

drinkbak met ophangbeugel(zeer goed uitwasbaar ) voerbak(grote voor een koppel, kleine voor 1 konijn) en een zeer stevig hooiruifje. Samen voor 12,50 euro. Deze spullen zijn ook afzonderlijk te koop.

 

Leuke konijnen eet pot, hoekmodel, maar 11 stuks beschikbaar, 5,00 euro.

 

De nieuwe kleur vervoersbench die  in 2021 beschikbaar gaat zijn, 15 euro.

Er worden alleen nog konijntjes vervoerd met een vervoersbench zoals hierboven. Heeft u die niet bij dan zal er hier eentje aangekocht moeten worden. 

Reserveren is 15 euro voorschot per konijntje, dus denk goed erover na voordat u reserveert. Annuleert u de reservatie om welke reden dan ook dan bent u dit voorschot kwijt.

Deze jongen kunnen allemaal al vertrekken, je kunt op afspraak naar ze komen kijken, wel een vervoersbench meebrengen.

Jong koppel wat al ingeent is met nobivac plus en de ram is gecastreerd, een koppel wat volledig in orde is. Donkerblauwbonte blauwoog marter ram, 16-10-2022 geboren, gecastreerd op 6-2-2023. Blauwgrijs voedstertje, 8-12-2022 geboren, alletwee ingeent op 6-2-2023, met boekjes, 225 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om de konijntjes safe te laten vertrekken  wordt de  INENTINGSSERVICE aangeboden. Hiervoor ga ik naar  dierenarts Carolien Beerden. De konijntjes worden ingeent op 7 wk tegen rhd 1 en 2 en myxomatose voor een jaar . Dit moet ieder jaar herhaald worden. Het vaccinatieboekje word dan voor u konijntje of konijntjes meegebracht.  De prijs voor de vaccinaties met Nobivac plus plus de visite kost voor 1 konijntje 47,50 euro en voor twee 75 euro. Wilt u het bij u eigen dierenarts laten doen geen probleem ,als ze maar ingeent worden en zo snel mogelijk. In mijn stal is ieder konijntje het waard om ingeent te worden. Als het konijntje gereserveerd wordt,  moeten de vaccinatiekosten bij het voorschot mee gestort worden. binnen de drie werkdagen.  De vaccinatiekost komt nog bij de aankoopkost.

De castratie en sterilisatie kan niet hier gebeuren omdat  de konijntjes   tussen 7 a 8 wk zijn als ze hier vertrekken, dit is door u eigen dierenarts  later uit te voeren of terugkomen naar mijn dierenarts, zij doet ze samen als ze  minimaal 900 gr wegen, dit heeft te maken met de narcose, als ze dan voor 14 wk gedaan kunnen worden samen hoeven ze niet uit elkaar voor 3 wk, dit is een groot voordeel.

 

Een koppel , ram en voedster, is dus een castratie, 65 euro, en beter ook een Sterilisatie 120,50 euro, waarom, omdat voedsters waar niet mee gefokt word 40-70% kans hebben op baarmoederhalskanker, ook kunnen ze schijnzwanger worden of op de ram gaan rijden, zodat hij weer gestrest van haar word.

Een keer een nestje met haar fokken helpt niet om dit te voorkomen.

Twee voedsters samen is de slechtste combinatie, wegens hormonaal gedrag kunnen ze ook gaan vechten en op elkaar gaan rijden. En verkoop ik dus niet.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konijntjes kunnen beter tegen de kou als tegen de hitte. Jonge dieren kunnen eventueel van de winter binnen gehouden worden omdat ze nog geen winterpels hebben kunnen aanmaken. Binnen in huis worden ze ook tammer en u kunt ze zindelijk maken  op een konijnentoiletje. En volgend voorjaar in een buitenhok met ren zetten. Het hok buiten moet niet in de volle zon of in de trek staan. En oppassen  in het voorjaar voor het eerste gras,dit zit boordevol eiwitten,dus beter van niet. Op het gras zetten kan als je dit opbouwd,steeds iets langer en altijd opletten hoe het konijn met zijn stoelgang reageerd.

konijnentoiletjes.4,50. voor in de natte hoek van het hok te zetten.
konijnentoiletjes. 4,50.
voor in de natte hoek van het hok te zetten.

Een konijntje zit niet graag alleen,het is een groepsdier. Veel mensen die er een  kopen komen naderhand er nog een bijhalen omdat ze het toch zielig vinden dat hun konijn zo alleen zit. Beter meteen met 2 vertrekken want daarna moet er gekoppeld worden en dat is een stuk moeilijker. Het konijntje wat je al hebt ziet zijn hok als zijn territorium en kan het andere,meestal jongere konijntje de hele dag opjagen. Geen leuk gezicht om aan te moeten zien en veel stres voor het nieuwe diertje. Met tweetjes meteen vertrekken gaat altijd goed.

Een tentoonstellingsfokker moet blijven selecteren,daardoor komen er ook wat oudere dieren te koop.Maar wat is oud als je nog maar 4 mnd bent, en je 7 tot 8 jaar kunt worden . Als iedereen maar konijntjes wil van 7 of 8 weken,krijgen deze dieren nooit een thuis. Konijn staat hier niet op ons menu maar u begrijpt ook wel dat ze hier ook niet kunnen blijven zitten Dit jaar ga ik de dieren die ik hou voor tentoonstelling laten uitgroeien tot 14 wk ongeveer, dus niet alleen dieren van 7 wk zullen te koop komen,ook van 14 wk en volwassen dieren.

Denk eraan een konijn is een groepsdier.ze zijn samen gelukkiger. Een koppel is ram en voedster en ze alletwee op 14 wk laten castreren en steriliseren.

Sommigen nemen 1 konijn en hebben daar dan spijt van en willen er een tweede bij als het dier volwassen is, en dan moet er gekoppeld worden wat niet altijd zo simpel is. Konijnen accepteren elkaar niet zomaar. Dus beter met twee vertrekken. Wil je dan toch echt maar 1 konijn , dan een rammetje, ze zijn meestal liever en minder hormonaal.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Print Friendly